Toen wij vorig jaar een nieuw huis hebben gekocht, was het ons meteen duidelijk dat wij heel snel zouden zijn uitgekeken op de keuken die in onze woning was aangebracht. De vorige eigenaars hadden namelijk niet de beste smaak wanneer het ging over kleuren en zij hadden een felgroene keuken laten installeren. De keuken zelf was heel mooi en het was voor ons dan ook vooral de kleur die ons al heel snel de keel begon uit te hangen. Helaas hadden wij niet voldoende geld om een nieuwe keuken te kopen en dus meenden wij dat wij het maar moesten verdragen dat wij met een heel lelijke keuken in onze maag zaten. Gelukkig kregen wij op een gegeven moment te horen dat bij ons in de buurt een meubelspuiterij gevestigd was. Deze meubelspuiterij kon ons heel goed van dienst zijn, zo kregen wij te horen, omdat zij heel goed in staat was om onze keuken over te spuiten. Dat was precies waar wij naar op zoek waren en wij hebben daarom gekeken hoe deze mensen ons van dienst konden zijn. Wij kregen te horen dat zij als meubelspuiterij ongeveer alles konden schilderen wat je je maar kon voorstellen. Toen wij eenmaal op de site van dit bedrijf gingen kijken, zagen wij dat zij inderdaad heel veel moois voor ons konden betekenen. Wij hebben daarom meteen even contact opgenomen met de mensen van dit bedrijf om te horen hoe zij ons als meubelspuiterij konden helpen met onze keuken. Het was voor ons namelijk fijn dat wij niet een vermogen aan hun arbeid hoefden uit te geven simpelweg omdat wij dit vermogen niet hadden. Wij hebben dus eerst aangegeven wat het werk was dat wij graag door deze meubelspuiterij wilden laten verrichten om vervolgens te bekijken welke tarieven zij voor dit werk hanteerden. Wij vonden het heel prettig om te merken dat wij voor een heel goede prijs geholpen konden worden. 

Deze meubelspuiterij levert vakwerk

Toen wij eenmaal met de mensen van deze meubelspuiterij in contact waren gekomen, hebben wij hen laten weten wat wij zo ongeveer wilden. Wij kregen te horen dat zij veel voor ons konden betekenen en dat wij hier ook niet veel geld voor hoefden te betalen. Deze meubelspuiterij was daarom dus precies waar wij naar op zoek waren en wij hebben hen al heel snel opdracht gegeven om onze keuken in een mooie kleur over te spuiten. Dat was zo geregeld en het resultaat is heel erg mooi geworden. Ik had niet verwacht dat het zo’n professionele uitstraling zou kunnen krijgen en dus ben ik heel blij dat wij deze meubelspuiterij in de arm hebben genomen. 

Dit bedrijf is een aanrader

Mocht u ook met een meubel zitten dat wel mooi is, maar niet de juiste kleur heeft, dan kunt u dit bedrijf in de arm nemen. Men kan hier werkelijk alles overspuiten. Kortom:

  • Dit bedrijf heeft ons heel goed geholpen 
  • Wij zijn heel tevreden over het resultaat
  • Wij hebben zelfs geld van ons budget overgehouden 

Meer weten over dit bedrijf? Surf dan ook nog even naar Eurobord.nl.