Ons landbouwbedrijf is de afgelopen jaren aanzienlijk gegroeid omdat meerdere bedrijven bij ons in de buurt zijn gestopt en dat betekende dat wij hun grond konden overnemen. Wanneer je bedrijf groeit, moet je ook investeren in nieuwe landbouw machines omdat je anders heel veel extra werk kunt verwachten. Wij hadden altijd goede landbouw machines, maar deze waren niet meer toereikend voor het oppervlakte wat wij nu moesten gaan bewerken. Wij zijn daarom gaan zoeken naar een adresje waar wij goede landbouw machines konden kopen. Wij hebben lang gezocht omdat wij er zeker van wilden zijn dat wij een aanbieder konden vinden die ons voor een goede prijs aan goede landbouw machines kon helpen. Omdat wij het prettig vinden om onze landbouw machines via het internet te gaan zoeken, hebben wij ook deze keer even gegoogeld om te zien waar wij het beste konden gaan zoeken. Wij kwamen op deze manier terecht bij de mensen van EversAgro.nl. Dit bedrijf is alles wat je nodig hebt wanneer je op zoek bent naar goede landbouw machines. Wij hebben dan ook met veel plezier bekeken wat zij allemaal aan apparatuur in hun aanbod hadden opgenomen. Wij merkten dat zij heel veel verschillende landbouw machines aanboden en dat maakte het voor ons niet altijd even eenvoudig om de juiste keus te maken. Zij verkochten namelijk ook landbouw machines die wij nog nooit gezien hadden. Wij hebben daarom besloten dat wij graag even met een van de mensen van dit bedrijf wilden overleggen over de mogelijkheden die er waren om de juiste machines te kopen. Gelukkig waren de mensen van dit bedrijf heel erg bereid om ons van advies te voorzien en wij vonden het heel nuttig om van hen te horen welke landbouw machines wij het beste konden gaan gebruiken. Wij hebben op deze manier namelijk een heel goede keus kunnen maken. 

Deze landbouw machines zochten wij

Als je door het aanbod van de mensen van Evers Agro gaat bladeren, zie je al snel dat je hier heel veel mooie apparaten kunt kopen. Bovendien hebben de mensen van dit bedrijf er alles aan gedaan om de landbouw machines aan te bieden voor een goede prijs. Dat is voor ons belangrijk omdat wij ons niet heel veel meer investeringen konden veroorloven. Wij hebben daarom gekeken hoe wij de beste deal konden sluiten en dat is heel goed gelukt. Wij zijn daarom erg blij dat wij met deze mensen in zee zijn gegaan en wij zijn dan ook zeker van plan om hier vaker aankopen te doen. 

Dit bedrijf heeft ons goed geholpen 

Wij hebben inmiddels onze machines in gebruik genomen en wij zijn heel blij met deze apparatuur. Alles werkt heel goed en alles ziet er heel goed uit. Kortom:

  • Wij hebben hier heel goede apparatuur kunnen kopen 
  • Wij zijn zeer te spreken over de service van dit bedrijf 
  • Wij komen een volgende keer zeker weer bij dit bedrijf terug

Meer weten over het aanbod van deze mensen? Kijk dan ook nog even op hun site. U kunt daar ook foto’s vinden van de apparatuur die men daar aanbiedt.