Is een import auto voordeliger?Een aantal maanden geleden wilde ik graag een nieuwe auto kopen en ik was mij online aan het inlezen. Ik las toevallig een artikel over het importen van auto’s uit het buitenland, voornamelijk Duitsland en las dat dit veel goedkoper is dan een nieuwe auto in Nederland kopen. Ik vond dit een interessant idee, maar wist niet hoe ik dit het beste kon regelen. Ik vond de website van ZorgeloosImporteren.nl en via hun heb ik een import auto aangeschaft en veel geld kunnen besparen. Ik ben iemand die het fijn vind om in een nieuwe auto te rijden en koop elke vijf jaar een nieuwe auto. Nieuwe auto’s zijn duurder, maar hebben ook veel voordelen. Nieuwe auto’s hebben vaak de nieuwste technieken en je hoeft weinig te betalen voor het onderhoud. Het idee van een kapotte auto langs de weg spreekt mij erg tegen en dit komt zelden voor met een nieuwe auto. Een paar maanden geleden werd het weer tijd voor mij om een nieuwe auto te kopen en ik was online aan het rondkijken naar nieuwe modellen en hun prijzen. Tijdens het rondkijken kwam ik een artikel tegen over de voordelen van een import auto en ik las dat dit veel goedkoper is dan een nieuwe auto in Nederland kopen. Ik las dat je een auto kan kopen van een jaar oud, met weinig kilometers op de teller en ontzettend veel geld kan besparen. Ik vond dit een erg interessant idee, maar had geen idee hoe ik dit kon regelen. 

Een import auto gekocht met de hulp van ZorgeloosImporteren.nl 

De volgende dag besloot ik om te zien of ik bedrijven kon vinden, dat konden helpen met een import auto uit Duitsland. Ik vond gelukkig verschillende bedrijven en een van deze bedrijven was ZorgeloosImporteren.nl. Op hun website las ik dat zij kunnen helpen met een import auto en waar ze allemaal bij helpen. Zij controleren de auto, zorgen voor een gunstige prijs, regelen het transport, de verzekering tijdens het transport, de RDW keuring en de tenaamstelling van het kentekenbewijs. Eigenlijk regelt dit bedrijf alles van koop tot overdracht en als klant hoef je niets te doen. Toen ik dit allemaal las had ik direct interesse en nam ik contact op met het bedrijf om de mogelijkheden te bespreken. Ik vond een mooie import auto die ik graag wilde kopen en sprak met het bedrijf af dat zij dit zouden regelen.  

Blij met mijn nieuwe auto

Sinds twee maanden heb ik mijn nieuwe import auto en ik ben erg blij met de aankoop. Ik heb de auto zeer voordelig kunnen kopen en ZorgeloosImporteren.nl heeft alles goed geregeld. Het contact met dit bedrijf was tijdens het hele proces goed en ik wist precies wat ik kon verwachten. De auto ziet er perfect uit en heeft slechts een paar duizend kilometer op de teller. Voor een import auto uit Duitsland kan ik dit bedrijf daarom aanraden:

  • Een import auto is voordeliger dan een auto in Nederland kopen
  • Dit bedrijf regelt alles van aankoop tot aflevering
  • Het contact was goed en duidelijk
  • Ik ben erg blij met mijn aankoop