Op deze pagina vind je een aantal verwijzingen naar handige sites die je verder kunnen helpen bij het schrijven van je scriptie, Master Thesis of Bachelor Thesis.

Scriptieoverzicht

Scriptieoverzicht is een site waar alle informatie te vinden is over het schrijven van een scriptie! Hier lees je niet alleen hoe je een scriptie dient te schrijven (indeling, opmaak, etc), maar je kunt hier ook alles vinden over scripties die online staan, waar je prijzen kunt verdienen met je scriptie, handige tips voor je scriptie, weblinks naar andere gerelateerde site en uiteraard meer over het vinden van stages en afstudeerplaatsen!

PRINT123

Je kunt je MVO-scriptie ook in hardcopy ontvangen via PRINT123. Gewoon het scriptiebestand in pdf uploaden, je print- en verzendkeuzes aangeven en de prints (desgewenst ingebonden) morgen per post ontvangen. Simpel, snel en zeer voordelig!

PRINT EN BIND

Bij ons kun je eenvoudig online printen, inbinden en verzenden. Wij zijn supergoedkoop en ideaal voor studenten en bedrijven! Alleen bij ons direct versturen naar meerdere ontvangers en je betaalt alleen voor kleur als er ook kleur in voorkomt!

THESIS TOOLS

Maak & verspreid gratis je online enquête! Ben jij bezig met je eindstage of scriptie en heb je daarvoor een enquête nodig? Op ThesisTools kunnen studenten eenvoudig en gratis een online enquête maken, laten hosten en bovendien helpen we je aan wat extra respondenten.

SCRIPTIETIPS

Marlijn Caspers
Handige gids met tips voor studenten. Deze handleiding is geschreven voor studenten die een opdracht uitvoren voor een opdrachtgever. Hierdoor kun je in aanraking komen met het spanningsveld tussen wetenschap en praktijk.