Het vinden van de juiste kantoorruimte in Amsterdam is een opgave. Veel toplocaties zijn niet meer beschikbaar en u wilt natuurlijk wel een kantoor waar alle faciliteiten goed in orde zijn. Het vinden van kantoorruimte in Amsterdam kan een lang en slopend proces zijn, waarbij u veel tijd kwijt bent die u voor uw onderneming eigenlijk juist aan andere zaken wilt besteden. Tauro biedt daarom de oplossing, door het bieden van kantoorruimte in Amsterdam die geschikt zijn voor bedrijven van verschillende formaten en waarmee u er altijd van verzekerd bent dat u de beste faciliteiten tot uw beschikking heeft.

De kantoorruimte in Amsterdam van Tauro

Op www.tauro.nl wordt al snel duidelijk waarvoor u de dienstverlening van Tauro kunt inschakelen.

  • Kantoorruimtes
  • Werkplekken
  • Vergaderruimtes

Tauro heeft al deze plekken voor u ter beschikking en specifiek voor het huren van goede kantoorruimte in Amsterdam kijken we verder in deze tak van de dienstverlening van Tauro. De kantoorruimte in Amsterdam die door Tauro wordt aangeboden is zeer centraal gelegen aan de Teleportboulevard in Amsterdam. Het is een complex waarin meerdere bedrijven zich kunnen huisvesten en dat gelegen is in het centrum van een internationaal handelsgebied in onze hoofdstad. De kantoorruimte in Amsterdam wordt aangeboden vanaf een oppervlakte van 25m². Eenpitters en samenwerkingsverbanden vinden hier een mooie plek om vast kantoor te kunnen houden, zonder daarvoor een volledig pand te hoeven inrichten. Dit houdt het voor hen betaalbaar en zorgt binnen het kantorencomlex voor een prettige dynamiek, waarbij verschillende expertises gehuisvest worden. De kantoorruimte in Amsterdam is daarnaast flexibel te huren via Tauro. Door deze optie is heet mogelijk om verschillende oppervlaktes te huren tegen flexibele termijnen. De lengte van het huurcontact hoeft daarmee niet bepalend te zijn voor de huurvorm waarvoor u kiest. Het complex van Tauro is daarnaast zeer ruim van opzet. Met een totale oppervlakte van 11.000m² bent u ervan verzekerd dat u voor uw bedrijf of organisatie een geschikte oppervlakte ter beschikking kunt krijgen. U heeft hiermee een zeer functionele kantoorruimte ter beschikking, met alle bijbehorende faciliteiten en die u kunt inrichten naar eigen inzicht. U heeft daarnaast de beschikking over de parkeergarage die bij deze kantoorruimte in Amsterdam kunnen hoort en door de zeer centrale ligging van het complex heeft u een goede verbinding met de ringweg A10 rondom Amsterdam. Ook de gebruikers van openbaar vervoer zullen uw kantoorruimte in Amsterdam goed kunnen bereiken, om dat het complex van Tauro op loopafstand is gelegen van het treinstation Amsterdam Sloterdijk.

Niet alleen voor de huur van kantoorruimte

In het complex van Tauro is tevens een restaurant gevestigd op de begane grond. Hier kunt u van de lunch- en dinerfaciliteiten gebruik maken, waardoor u ook uw gasten op zeer hartelijke manier kunt ontvangen. Binnen het complex zijn daarnaast diverse vergader- en spreekruimtes die u ter beschikking staan. Er is een ondernemerslounge, u kunt printen en scannen binnen het pand en uiteraard is er een uitstekende internet- en wifi-verbinding aanwezig. U kunt zelfs gebruik maken van de videoconferencingfaciliteiten die worden aangeboden binnen het concept waarop dit complex is gebaseerd. Uw kantoorruimte in Amsterdam wordt vakkundig schoongemaakt en er is een technische dienst aanwezig om u te ondersteunen bij allerlei technische zaken. Het complex beschikt over een receptie en postafhandeling en het is dag en nacht toegankelijk, waardoor u tot in de late uurtjes door kunt met uw werkzaamheden. Heeft u ook interesse in het huren van deze passende kantoorruimte van Tauro? Neemt u dan vrijblijvend contact met hen op en ontdek wat wellicht uw nieuwe werkplek in Amsterdam kan zijn.