Als u goed kunt zingen, is dat nog geen garantie dat u de hitlijsten zult gaan bestormen. Een goede zanger of zangeres, heeft namelijk ook een goed lied nodig. Heel veel mensen die goed kunnen zingen, hebben moeite met het schrijven van een goed lied dat bij hun stem past. Mocht u daarom graag een mooi lied willen maken, dan kunt u altijd bij ons terecht. Wij zijn namelijk een songwriter voor artiesten en wij kunnen voor u het lied maken waar u succes mee kunt gaan hebben. Wij zijn al vele jaren actief als songwriter voor artiesten en wij hebben in de loop der jaren al heel veel mooie liedjes mogen schrijven. Wij kijken daarbij niet alleen naar wat wij mooi vinden, wij kijken als songwriter voor artiesten vooral wat het beste bij u past. Wij horen daarom graag wat u mooi vindt en welke muziek in uw straatje valt. Wij doen daarna als songwriter voor artiesten altijd ons best om voor u een song te maken die u op het lijf geschreven is. Wij zijn heel goed onderlegd en wij weten goed wat aanslaat. Wij letten er altijd goed op dat de melodielijnen soepel zijn en dat het publiek uw muziek ook eenvoudig kan onthouden. Dat wil echter niet zeggen dat wij als songwriter voor artiesten cheesy muziek voor u zullen schrijven. Integendeel zelfs, wij zorgen er altijd graag voor dat u een nummer krijgt dat u zelf ook met heel veel plezier kunt zingen. Mocht u zelf daarom al ideeën hebben, dan kunt u altijd een keer contact met ons opnemen. Wij leggen u graag uit hoe wij doorgaans te werk gaan. Uiteraard heeft u altijd de mogelijkheid om uw song nog aan te passen. Wij staan altijd open voor commentaar en zullen er altijd voor zorgen dat wij uw kritieken goed verwerken.

Als songwriter voor artiesten zorgen wij voor een tophit

Waarom zou u zelf aan de slag gaan met het schrijven van een song wanneer wij als songwriter voor artiesten ook iets voor u kunnen maken? Bespaar uzelf een hoop tijd en stress en laat ons als professioneel songwriter voor artiesten een mooie song voor u maken. Wij nodigen u uit om een keer contact met ons op te nemen. Wij zouden ook graag voorbeelden van uw werk willen horen, want wij willen graag weten wat uw stijl ongeveer is. Als u namelijk een balladzanger bent, moeten wij niet voor u een rocksong gaan maken. Mocht u zelf een tekst hebben geschreven, dan kunt u zich ook bij ons melden. Als u wilt dat wij als songwriter voor artiesten een tekst voor u schrijven, dan is dat ook mogelijk. Wij hebben altijd goede connecties die graag voor u gaan schrijven. Het maakt niet uit waar u over wilt schrijven, of u het in het Engels of in het Nederlands wilt doen, wij zorgen er graag voor dat u een tekst krijgt die klinkt als een klok. Kijk daarom voor meer informatie over onze diensten op Ajcms.nl om met ons in contact te komen.

Wij zijn ook als band te boeken

Wanneer u benieuwd bent naar de muziek die wij zelf met onze band spelen, dan kunt u ons ook altijd boeken. Onze band Chinese Taxi speelt door het hele land en altijd voor een goede prijs. Kortom:

  • wij kunnen uw nieuwste hit schrijven
  • wij kunnen u begeleiden tijdens het maken van uw nieuwe song
  • wij zijn ook als band te boeken

Kijk vandaag nog even op onze site voor meer informatie over onze band.