Bij Donker Media kunt u een betaalbare uitleg animatie laten maken. Tegen een vaste prijs bieden zij animaties van hoge kwaliteit aan. Een uitleganimatie kunt u laten maken om uw klanten inzicht te geven in de werking van uw product, uw medewerkers op een verassende manier nieuwe instructies te geven of om op een originele manier uw product aan te bieden. 

Werkwijze van Donker Media

Donker Media werkt op een unieke manier aan uw animatie. In zes stappen kunt u de gewenste uitleganimatie laten maken.

 1. Het Script: met de uitleganimatie die u laat maken wilt u een bepaalde boodschap overbrengen. Aan de hand van een persoonlijk gesprek met een medewerker van Donker Media wordt bepaald welke boodschap er wordt overgebracht moet worden. Ook wordt er gekeken naar de doelgroep waarvoor u de uitleganimatie laat maken, en kijkt Donker Media naar de huisstijl van uw bedrijf. Deze informatie vormt samen het script voor uw animatievideo.
 2. De Verhaallijn: de uitleganimatie die wordt gemaakt verteld een bepaald verhaal. Wanneer het script opgedeeld wordt in kleine stukjes ontstaat de verhaallijn. Per stukje, wat ook wel een scène wordt genoemd, wordt aangegeven wat er precies uitgebeeld gaat worden en welke illustraties daar eventueel bij horen. Ook wordt de stijl van de uitleganimatie die u laat maken in deze fase bepaald.
 3. Het Storyboard: het storyboard is een verzamelplaats voor de gemaakte schetsen per scène. U kunt uw uitleganimatie laten maken met verschillende shots, waaruit u later een definitieve keuze kan maken. In deze fase krijgt u al een goed beeld van het eindresultaat, maar kunt u ook nog van alles aanpassen.
 4. De Illustraties: de illustraties worden in detail voor u uitgewerkt. Bij het laten maken van de uitleganimatie worden de illustraties aangepast aan de gekozen doelgroep.
 5. De Animatie: de uitleganimatie die u laat maken komt in deze fase tot leven. De illustraties beginnen te bewegen op de stem van de voice over. 
 6. De Geluidseffecten: in de laatste stap worden de geluidseffecten toegevoegd. De uitleganimatie die u laat maken wordt hierdoor levendiger en realistischer. Ook trekken geluideffecten de aandacht van het publiek en geven ze de animatie extra kracht. Als alle fragmenten zijn geïntegreerd is de animatie klaar voor gebruik.

Bent u benieuwd hoe een animatie eruit komt te zien na al deze stappen? Op de website van Donker Media, waar u uw uitleganimatie kan laten maken, kunt u ook enkele case studies vinden. Dit zijn uitleganimaties die andere bedrijven, waaronder iSlide, ABN Amro en AT Automation, hebben laten maken.

Types uitleganimaties die u kunt laten maken

Donker Media kan verschillende uitleganimaties voor u maken. Al voor diverse bedrijven als ABN-AMRO, blokker., ING en de Hogeschool Utrecht heeft dit bedrijf uitleganimaties gemaakt. Bij Donker Media kunt u naast uitleganimaties ook andere video-gerelateerde producten laten maken. Deze producten kunnen in 2D, 3D of een whiteboard animatie worden gemaakt. De producten die Donker Media aanbiedt zijn:

 • Animaties
 • Explanimations
 • Video’s
 • Bedrijfsfilms
 • Uitleganimaties
 • Animatiefilms
 • Promotiefilms

Bent u geïnteresseerd in één van deze producten? Of heeft u verder nog vragen? Dan kunt u Donker Media altijd bereiken via het contactformulier op de website. Binnen één werkdag proberen zij contact met u op te nemen. Verder kunt u langskomen in het kantoor in Eindhoven of bellen met het gegeven telefoonnummer op de website. 

Lees meer…