Als stijlvolle man wilt u er altijd tiptop uitzien. Daarbij hoort ook de verzorging van uw haar. Daarom kunt u naar een herenkapper in Vlaardingen gaan. Bij een herenkapper in Vlaardingen wordt uw haar professioneel geknipt en in model gebracht, zodat u er weer stijlvol uitziet en de show zult stelen. Haarmode Louise is uw herenkapper in Vlaardingen. Onze herenkapper in Vlaardingen kan ieder gewenst model knippen. Maak daarom vandaag nog een afspraak en ontdek alle mogelijkheden van onze herenkapper in Vlaardingen.

Verschillende behandelingen bij onze herenkapper in Vlaardingen

Bij onze herenkapper in Vlaardingen is iedereen welkom. Zo kunt u niet alleen bij onze herenkapper in Vlaardingen terecht als volwassene, maar ook de allerkleinsten zijn van harte welkom. Wij bieden een groot scala aan behandelingen aan, waardoor u bij onze herenkapper in Vlaardingen altijd met een tevreden gevoel naar buiten loopt. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor:

  • Een gewone knipbeurt
  • Alleen punten knippen
  • Een geheel nieuw kapsel laten aanmeten
  • Uw haar stylen
  • Blonderen of highlights laten zetten

Onze herenkapper in Vlaardingen zorgt er door bovengenoemde behandelingen voor dat u er weer fris en verzorgd uitziet en de show steelt als u over straat loopt of bij een feest bent. Dit doen wij allemaal met professioneel materiaal, waardoor wij u gegarandeerd het beste resultaat kunnen geven. Als u uw haar na het knippen ook in model wilt laten brengen, dan kunnen wij u ook tips en advies meegeven. Zo kunt u ook thuis uw haar blijven verzorgen en hetzelfde resultaat hebben en uw haar snel en eenvoudig in model kunt brengen. Bij onze herenkapper in Vlaardingen heeft u daarom altijd de hoogste kwaliteit service en daarnaast ook nog een mooi kapsel, waar u mee voor de dag kunt komen. Bij ons kunt u er tevens op rekenen dat wij de tijd voor u nemen. Voor ons bent u niet de zoveelste klant. Wij luisteren uitgebreid naar uw wensen en eisen en gaan van daaruit met uw haar aan de slag. Zo weten wij zeker dat wij er een tevreden klant bij hebben. Daarnaast profiteert u bij ons altijd van de voordeligste prijzen. Bij ons bent u gegarandeerd het voordeligst uit voor iedere behandeling. Naast heren kunnen ook dames en kinderen bij ons terecht voor een nieuw kapsel. Kortom: U kunt met het gehele gezin langskomen in onze kapperszaak.

Wij luisteren naar uw wensen

Haarmode Louise is uw kapperszaak voor het hele gezin. Onze jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat wij een goede reputatie hebben opgebouwd in en rondom Vlaardingen. Onze deskundige kappers zorgen er iedere dag voor dat elke klant met een tevreden gevoel onze kapperszaak verlaat. Wij knippen zowel alleen de punten of geven u een geheel nieuw kapsel. Daarnaast bieden wij nog een groot scala aan behandelingen naast het knippen, waaronder stylen en verven. Dit doen wij altijd door naar uw wensen en eisen te luisteren, waarna wij aan de slag gaan met onze natuurlijke producten om het gewenste resultaat te boeken. Terwijl wij aan uw haar bezig zijn, geniet u van een kopje koffie of thee. Wilt u meer informatie over onze werkwijze, heeft u nog vragen of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op haarmode-vlaardingen.nl. Wij plannen dan een afspraak in en nemen ruim de tijd om u te laten stralen. Wij zijn geopend van donderdag tot en met zaterdag, dus loop gerust een keer binnen om met onze medewerkers te praten en uw vragen te stellen. Wij kunnen u te allen tijde bijstaan met advies.