Puppy’s zijn lief en leuk, zacht en knuffelbaar. Tot het moment dat een puppy een eigen wil begint te krijgen en niet meer gehoorzaamd. Dit is de reden waarom puppytraining goed is voor een jonge pup. Hiermee leert een puppy gehoorzamen en te ontdekken wat zijn plek is in een gezin. Het socialiseren en opvoeden van een puppy maakt daarbij deel uit en daarom is de puppytraining in Amsterdam die YouDog geeft een aanrader voor iedereen die een puppy heeft of er over nadenkt om een puppy in huis te nemen. Het overwegen van een puppy is namelijk één ding, maar het uitzoeken waar een puppytraining in Amsterdam gegeven wordt maakt daar wel onderdeel van uit. Het gedrag van de hond in de toekomst is mede afhankelijk van een goede opvoeding en door middel van deze puppytraining in Amsterdam wordt de hond van jongs af aan opgevoed, om als volwassen hond een aanwinst in het gezin te zijn.

De basis van deze puppytraining in Amsterdam

Het is mogelijk om verschillende soorten versies van de puppytraining in Amsterdam bij YouDog te laten uitvoeren.

  • Privétraining
  • Workshops
  • Basisprincipes
  • Socialisatie en vorming

Op deze manier kunnen de belangrijkste zaken worden aangeleerd en dit op een manier die past bij de verhouding tussen baasje en pup. Bijvoorbeeld bij de privétraining van YouDog, waar het mogelijk is om de puppytraining in Amsterdam individueel te ondergaan. Dit versterkt de band tussen het baasje en de pup en het helpt daarnaast ook bij het geven van extra aandacht voor zowel de manier waarop de pup reageert op het baasje, als andersom. Puppytraining in Amsterdam is daarmee compleet om ervoor te zorgen dat na de training de basis goed is waarop baasje en puppy samen verder kunnen trainen. Het ondergaan van een puppytraining in Amsterdam in groepsverband helpt de pup ook op sociaal vlak heel sterk. Deze socialisatie is van groot belang voor een hond om zich te kunnen ontwikkelen en te ervaren hoe het is om met andere honden in aanraking te komen. Het voorkomt ongewenst gedrag in de toekomst, iets wat bij oudere honden lastig is om nog bij te schaven. Deze puppytraining kan al worden ondergaan vanaf jonge leeftijd, waarbij pups van minimaal 9 weken oud de training al kunnen ondergaan. De training wordt gegeven in zes lessen en het is gegarandeerd leuk om op deze manier ook het karakter van uw puppy beter te leren kennen. Het versterkt de band met u als baasje voor de pup en u zult merken dat ook u een diepere band ontwikkeld met uw jonge hond. Een puppy zal eerder naar u luisteren wanneer de basis goed zit en de pup u ziet als een meerdere. Deze eerste weken zijn daarom erg belangrijk om ervoor te zorgen dat de basis voor de toekomst goed zit.

Kleinschalige trainingen

De cursussen van YouDog, die staan vermeld op www.youdog.nl, worden op kleinschalige manier gegeven in groepjes van maximaal vier deelnemers met hun hond. Deze cursus vindt plaats op een overdekte locatie zodat het weer geen invloed heeft op de cursus en er echt aandacht kan zijn voor de cursus. Deze persoonlijke aandacht is belangrijk, omdat zo goed geobserveerd kan worden hoe de pup reageert en waar de focus van de trainingen op moeten liggen. Als baasje is de training net zo leerzaam. U leert van alles over het gedrag van uw hond en hoe deze door onderliggende emoties worden beïnvloed. Na zes weken zult u merken dat u en uw pup al zeer op elkaar ingespeeld zijn. Wilt u meer informatie? Neem eens contact op met YouDog over deze puppytraining in Amsterdam.