Het is algemeen bekend dat veel bedrijven zich vestigen in Nederland vanwege het gunstige vestigingsklimaat. Dit hoeft niet altijd een fysieke vestiging te zijn van het hoofdkantoor. Ook op papier kan een bedrijf zich in Nederland vestigen en profiteren van de voordelen van het Nederlandse belastingstelsel. Dit heeft ook voordelen voor de Nederlandse economie:

  • Er ontstaan meer banen
  • Er is meer instroom van kennis
  • Er is meer uitwisseling van diensten en goederen

Andere Nederlandse bedrijven kunnen dus ook profiteren van de instroom van buitenlandse ondernemingen. Als buitenlandse bedrijven geïnteresseerd zijn in zogeheten company formation kunnen zij contact opnemen met intercompanysolutions.com. Intercompany Solutions biedt bedrijven van buiten Nederland de mogelijkheid om zich te vestigen in Nederland. Voor company formation (Netherlands) vragen de meeste bedrijven ondersteuning. Het is immers een hele toer om een niet-Nederlandse administratie om te zetten naar een Nederlandse. Nederland geldt als een gunstige omgeving voor bedrijven omdat er een laag belastingtarief heerst. De Nederlandse regering zet zich al jaren in dit zo te houden, omdat er dan meer bedrijven naar Nederland toe komen en zich hier vestigen. Company formation Netherlands houdt in dat een bedrijf samen met Intercompany Solutions, ervoor zorgt dat zij kunnen profiteren van een gunstig klimaat. Bovendien biedt deze samenwerking ook de mogelijkheid zich te ontwikkelen in Nederland en een Nederlandse markt aan te boren. Het is vaak eenvoudiger voor bedrijven een nieuwe markt aan te boren door zich te vestigen in dat land. Dat geeft de mogelijkheid mensen aan te trekken die deze (Nederlandse) markt goed kennen. Omdat de economie in Nederland groeit is dat op dit moment een uitstekende keuze.

Company formation Netherlands voor grote bedrijven

Ook grote bedrijven, vanaf duizend medewerkers, kunnen een beroep doen op Intercompany Solutions voor een company formation Netherlands traject. Hiervoor kunt u kijken op intercompanysolutions.com. Hier vindt u de actuele contactgegevens voor het maken van een afspraak. Daarnaast biedt Intercompany Solutions ook de eerste informatie over een company formation Netherlands traject voor grote bedrijven. U leest bijvoorbeeld de voordelen van een vestiging in Nederland, de voorwaarden van het Nederlandse belastingstelsel voor bedrijven en de te ondernemen stappen voor een company formation traject. Meer weten over de diensten die Intercompany Solutions u kan bieden? Of meer weten over het vestigen van uw bedrijf in Nederland? Zoek dan online eens op ‘company formation Netherlands’. U vindt op deze manier via diverse bronnen informatie die u kan helpen de juiste keuze te maken.

Begeleiding bij overstap

Uiteraard wilt u als ondernemer of eigenaar van een groot bedrijf dat een overstap naar een Nederlandse vestiging zo goed mogelijk verloopt. Intercompany Solutions biedt u de expertise aan die u nodig heeft om financieel en juridisch op de juiste manier te starten in Nederland. U kunt vrijblijvend een gesprek aanvragen met een consultant als u overweegt een company formation Netherlands traject in te stappen. Een company formation Netherlands traject is qua grootte afhankelijk van de omvang van uw organisatie. Het verschilt per bedrijf hoeveel gegevens er moeten worden omgezet. Uiteraard moet een consultant van Intercompany Solutions in samenspraak met uw organisatie toegang krijgen tot uw documentatie. Onze consultants gaan hier vanzelfsprekend vertrouwelijk mee om. Omdat wij jarenlange ervaring hebben met dit soort transities kunt u ervan op aan dat u bij ons in goede handen bent. Meer informatie over het Nederlandse belastingstelsel kunt u opvragen bij de Belastingdienst, of in een persoonlijk gesprek met een medewerker van Intercompany Solutions. Het staat u uiteraard vrij om uw eigen jurist mee te nemen als u in gesprek wilt over een company formation Netherlands traject.