Ons bedrijf produceert al sinds jaar en dag een specifiek soort medicijn en dat verkopen wij sinds een aantal maanden ook in poedervorm. Wij kregen namelijk steeds vaker de vraag van onze klanten of wij dit medicijn ook in poedervorm konden leveren omdat hun pati├źnten dit fijner zouden vinden. Wij hebben daarom gekeken hoe wij dit konden realiseren en wij hebben toen een aantal elementen binnen onze productie moeten aanpassen. Een van de dingen die wij moesten doen, was een goede afvulmachine regelen. Wij werkten namelijk alleen maar met machines die tabletten konden maken en deze waren dus niet geschikt om als afvulmachine te gebruiken. Wij hebben daarom gekeken waar wij een goede afvulmachine konden vinden. Wij wilden graag een aankoop doen bij een bedrijf dat een goed machine kon leveren omdat wij een reputatie in stand willen houden. Wij hebben namelijk in de loop der jaren heel veel prijzen ontvangen voor de manier waarop wij werken en wij wilden onze goede naam daarom niet te grabbel gooien door te kiezen voor een afvulmachine die maar half werk zou leveren. Wij hebben daarom goed gekeken naar de mogelijkheden om ergens een goede afvulmachine te kopen en wij hebben toen gezien dat wij het beste een keer naar de site van Adlppack.com konden gaan kijken. Deze site is alles wat je wilt vinden wanneer je op zoek gaat naar een bedrijf dat je aan een afvulmachine kan helpen. Wij hebben het aanbod van deze mensen goed doorgenomen en toen wij zagen dat ze hier zelfs meer dan een afvulmachine konden leveren, hebben wij besloten om met deze mensen contact te leggen om een keer te horen welke afvulmachine zij ons zouden aanraden. Dat was een heel goed gesprek want wij konden zo precies aangeven wat wij van de afvulmachine verwachten en ook konden wij zien hoe wij binnen ons budget konden blijven. Uiteindelijk hebben wij zo een heel goede keus kunnen maken en wij zijn daarom ook heel blij dat wij met de mensen van Adlppack.com in zee zijn gegaan.

Deze afvulmachine is perfect

Wij hebben onze afvulmachine nu een tijdje in gebruik en wij zijn echt heel tevreden over deze nieuwe aankoop. Het is namelijk zo dat wij nu heel secuur kunnen werken en wij kunnen er zeker van zijn dat deze afvulmachine precies de juiste hoeveelheid poeder in het zakje deponeert. Wij kunnen daarom nu aan de wensen van onze klanten voldoen en dat is heel prettig. Wij hebben daarom ook nog geen seconde spijt gehad van onze afvulmachine. 

Kijk ook eens op de site

Mocht u ook een dergelijke machine nodig hebben, of een andere machine binnen deze categorie, dan kan ik u aanraden om:

  • Een keer naar de site van dit bedrijf te gaan kijken 
  • Te bekijken welke machines u hier allemaal kunt kopen 
  • Een afspraak te maken met een van de experts van dit bedrijf om u te laten voorlichten 

Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf en wij hopen in de toekomst vaker zaken met hen te mogen doen. Hier kregen wij namelijk heel veel waar voor ons geld.