Wij hebben een winkel aan het strand en wij vonden het een leuk idee om big shoppers bedrukken te laten en die dan aan onze klanten uit te delen. Wij wilden namelijk graag meer mensen die op het strand lagen, op de hoogte brengen van het feit dat wij een heel mooie winkel om de hoek hadden, en vandaar dat het ons een goed idee leek om reclame te maken door middel van big shoppers bedrukken. Wij wisten echter niet helemaal waar wij moesten aankloppen voor het big shoppers bedrukken. Wij hadden wel een aantal bedrijven gevonden die ons zouden kunnen helpen, maar die leverden zeer matige kwaliteit en bovendien vroegen zij hier ook nog een keer heel veel geld voor. Daar waren wij niet naar op zoek en vandaar dat wij maar eens even zijn gaan kijken naar de mogelijkheden die wij elders konden vinden. Wij zijn toen maar eens even gaan googelen op ‘big shoppers bedrukken’ en op die manier kwamen wij uiteindelijk terecht op de site van JMpromotions.nl. Deze site sprak ons meteen heel erg aan omdat wij zagen dat men hier werkelijk alles kan produceren wat wij maar konden bedenken. Wij hebben daarom op ons gemak bekeken wat wij hier allemaal konden vinden. Wij waren heel blij verrast toen wij zagen dat men hier heel veel mogelijkheden aanbiedt op het vlak van shoppers bedrukken. Wij hebben daarom ook snel een offerte aangevraagd. Wij wilden namelijk graag weten op welke kosten wij zouden moeten rekenen wanneer wij iets bij dit bedrijf zouden willen laten maken. Wij waren heel blij om te horen dat wij hier heel goed big shoppers bedrukken konden laten, en het was nog fijner om te merken dat wij ook nog geld van ons budget zouden overhouden. Genoeg reden dus om meteen een bestelling te plaatsen.

Wij zijn zeer tevreden over het big shoppers bedrukken

Wij hebben de mensen van JMPromotions.nl gevraagd naar de mogelijkheden die zij boden op het gebied van het big shoppers bedrukken. Wij kregen te horen dat wij konden kiezen uit tassen met korte hengels of lange hengels. Wij wilden graag een mooie, bruikbare tas bestellen en vandaar dat wij toen gegaan zijn voor de lange hengels. Wij wilden graag de big shoppers bedrukken over de gehele oppervlakte van de tas. Dat was geen enkel probleem. Wij hebben toen een foto van ons ontwerp opgestuurd en wij kregen te horen dat dit heel goed realiseerbaar was. Genoeg reden dus om snel een keer te komen kijken hoeveel wij eigenlijk nodig hadden. Wij wilden er het liefst veel bestellen, en dat konden wij uiteindelijk ook doen door te kiezen voor een langere levertijd. Het blijkt namelijk dat het big shoppers bedrukken gedaan wordt in China. Wanneer je kiest voor een langere levertijd, drukt dat de kosten aanzienlijk. Vandaar dat wij voor een heel goede prijs mooie big shoppers bedrukken konden. Dat sprak ons heel erg aan en wij zijn dan ook blij dat wij met de mensen van JMPromotions.nl in zee zijn gegaan. Wij hadden ons geen beter adres voor het big shoppers bedrukken kunnen wensen.

Deze site biedt talloze producten voor een prikkie

Wilt u ook mooie producten laten bedrukken? Kom dan snel een keer naar de site van JMpromotions.nl. Hier kunt u namelijk allerlei producten bestellen die u allemaal kunt voorzien van een opdruk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • winkelwagenmuntjes aan een sleutelhanger
  • opvouwbare tasjes
  • schrijfwaren
  • muismatten
  • fietszadelhoesjes
  • fietslampjes
  • en heel veel andere producten

Kijk vandaag nog even op JMPromotions.nl voor meer informatie.