Strandballen laten bedrukken is de perfecte manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen van honderden potentiële klanten, op een leuke en ludieke manier. Bij Promoboer vindt u verschillende soorten strandballen om te bedrukken, samen met andere opblaasbare 3d-objecten. Ideaal als u een premium product wilt weggeven, voor een kleine prijs. Wij leveren razendsnel, want wij hebben twaalf verschillende kleuren standaard in onze voorraad, zodat u snel uw strandballen kunt laten bedrukken. Heeft u nog vragen of heeft u interesse? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan, zodat wij u kunnen vertellen wat wij voor u kunnen betekenen.

Gemakkelijk strandballen bedrukken in vier stappen

Een strandbal bedrukken doet u bij http://www.promoboer.nl/ gemakkelijk in vier stappen. Eerst kiest u de kleur van uw strandbal, dan kiest u het type bedrukking van uw strandbal, kiest u het formaat en geeft u aan wat uw gewenste levertijd is. Het eerste wat u dus moet kiezen is de kleur van de strandbal. Deze kleur is erg belangrijk, want het is het eerste wat opvalt. U heeft bij ons keuze uit meer dan 400 verschillende basiskleuren, zodat u altijd de kleur kunt vinden die bij uw huisstijl past. En zit er kleur er toch niet bij? Dan kunnen wij ook strandballen fabriceren in iedere gewenste PMS-kleur. U kunt daarnaast kiezen voor een strandbal met alle panelen in dezelfde kleur, of voor de herkenbare afwisselende witte panelen. Ook is het mogelijk om volledig of gedeeltelijk transparante strandballen te bedrukken. U kunt zelfs transparante strandballen op maat laten maken, bijvoorbeeld als u slechts een paar panelen transparant wilt. Nadat u de juiste kleur heeft uitgekozen moet u kiezen voor de wijze waarop u de strandballen laat bedrukken. U heeft de keuze uit

  • De goedkoopste opdruk, met zo min mogelijk kleuren
  • Full-colour strandballen
  • All-over bedrukte strandballen

De goedkoopste optie is om slechts enkele of zelfs maar één kleur te gebruiken. Over het algemeen geldt de regel: hoe minder kleuren u gebruikt hoe lager de prijs, dus als u kiest voor slecht één kleur dan kunt u voor een zacht prijsje uw strandballen bedrukken. Dit is dus een prima optie als u zo veel mogelijk strandballen binnen uw budget wilt laten bedrukken.

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Uiteraard is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een twee kleuren logo te laten drukken of om de tekst en het logo in een andere kleur te laten drukken. Full-colour strandballen worden bedrukt met alle mogelijke kleuren. Zo kunt u bijvoorbeeld een afbeelding in hoge kwaliteit op de strandbal laten drukken. Wij gebruiken een speciale druktechniek, waarbij we het materiaal bedrukken voordat we er een strandbal van maken. Op deze manier kunnen we een nog groter oppervlakte bedrukken en kunnen we de kwaliteit van de bedrukking garanderen. En wilt u echt unieke strandballen laten bedrukken, kiest dan voor onze all-over bedrukte strandballen. U kunt dan precies bepalen waar op de strandbal wat gedrukt staat en in welke kleur. Het is zelfs mogelijk om in full-colour een all-over druk te laten uitvoeren. Nadat u de bedrukking heeft geselecteerd moet u het formaat kiezen. Onze kleine strandballen hebben een formaat van 21,5 centimeter, wat ideaal is voor kleine kinderen. Wilt u iets groter, dan kunt u kiezen voor 53 of 66 centimeter of zelfs 1 meter. Nadat u de bestelling plaatst kunt u ook kiezen hoe lang u wilt wachten op uw strandballen. Over het algemeen geldt dat als u langer wilt wachten u een lagere prijs heeft, maar soms hebben wij producten ook op voorraad, dus dan kunnen wij extra snel leveren. Voordat wij uw strandballen bedrukken laten wij dit uiteraard aan u weten.