De Duurzame Stagebank

Op de Duurzame Stagebank vind jij je stageplaats waar je naast je studiepunten extra rendement behaalt door een bijdrage te leveren aan de samenleving. Wil je in één oogopslag zien welke stageplaatsen momenteel aangeboden worden, kijk dan op deze site.

De Duurzame Vacaturebank

En na je studie wil jij je verworven kennis op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen in praktijk brengen. Kijk voor een geschikte baan op www.deduurzamevacaturebank.nl. De site voor werkzoekenden en werkgevers van Duurzaam Nederland.

One World Vacaturebank

Het internationale OneWorld-netwerk is hét onafhankelijke en toonaangevende nieuws- en informatiepunt van de ‘global civil society’ op internet. Hier vind je stages, vacatures en vrijwilligerswerk met een mondiale outreach.

Sites Vrijwilligerswerk

Veel non-profit organisaties kunnen alleen bestaan vanwege het feit dat mensen zich daar vrijwillig voor inzetten. Op o.a. de volgende sites worden honderden banen en stages aangeboden in alle mogelijke sectoren: www.vrijwilligerscentrale.nl (zoeken per regio), www.vca.nl, www.vrijwilligerswerk.nl of www.siw.nl. Wil je weten of de organisatie van jouw voorkeur wel betrouwbaar is, let dan op het CBF Keurmerk (de link hieronder).

Zinnige Stages

Dé online stagebank die goede doelen, non-profit organisaties en bedrijven met duurzame ambities koppelt aan studenten met een maatschappelijk verantwoorde drive! ZinnigeStages.nl biedt studenten een serieuze kans om een kijkje te nemen bij een organisatie die zich richt op de samenleving. Zo kan de student al in een vroeg stadium ervaren wat voor meerwaarde maatschappelijk verantwoord ondernemen oplevert.