Een bedrijf dat veel afval produceert, moet dit vaak laten ophalen door de gemeente. Dit kan wel eens flink oplopen in de kosten. Vooral verzamelgebouwen voor kantoren of grote horecaondernemingen kennen het fenomeen om iedere keer weer een vuilniswagen te laten komen. Daarom kunt u nu een grote perscontainer kopen om dit probleem op te lossen. Daardoor hoeft er niet meer dagelijks een vuilniswagen te komen om uw afval op te halen. Daarnaast is iedere grote perscontainer uitgerust met de meest geavanceerde techniek. Het apparaat bestaat uit een pers en een container. Zo wordt het vuilnis dat in de container terecht komt direct naar een kleiner volume geperst. Met een grote perscontainer wordt al uw afval dus gelijk compacter. Vervolgens wordt het opgeslagen in de container.

Een grote perscontainer is goed voor het milieu

Met een grote perscontainer hoeft u niet bang te zijn dat uw container snel vol zit. De grote perscontainer verkleint het afval namelijk zo veel dat het met de grote opslagcapaciteit veel langer duurt dan met een gewone rolcontainer. Hierdoor hoeft deze minder vaak geledigd te worden en dit scheelt natuurlijk veel in de kosten. Dit merkt u op langere termijn aanzienlijk in uw portemonnee. Hier heeft niet alleen u met uw bedrijf profijt van, maar ook het milieu wordt er beter door. Transportbedrijven hoeven immers minder vaak te rijden, waardoor de afvalstoffen niet in de lucht komen. Milieuvervuiling wordt met de grote perscontainer ook tegen gegaan. Een levenslange levensduur is daarnaast verzekerd, doordat de perscontainer gemaakt is van het beste materiaal. Bovendien wordt de grote perscontainer op afstand geledigd! Het apparaat beschikt over een melder, die een signaal afgeeft wanneer het maximale opslagvolume overschreden wordt. Wij sturen dan binnen 24 uur een team om de container te legen. Het is daarom in alle mogelijke manieren de duurzaamste keuze als u een grote perscontainer huurt of aanschaft. Nog een bijkomend voordeel: door middel van een registratiesysteem kunt u meerdere gebruikers toevoegen die de container kunnen bedienen. Zo zijn er geen ongewenste of onbevoegde gebruikers van de container. Wist u trouwens dat een perscontainer extra hygi├źnisch is?

  • De organische producten of andere spullen die snel bederven komen in de volledig afgesloten container. Hierdoor kan er niets naar binnen en naar buiten.
  • Er zit, als u daar voor kiest, een zogeheten ozonizer in. Deze gaat alle vieze geuren tegen. U zult merken dat langs de grote perscontainer geen narigheid oplevert.

Onze containers zijn in verschillende ontwerpen te verkrijgen. Zo kunt u kiezen voor een hydraulische klep, een hefkantelaar en nog veel meer. Deze zijn daarnaast ook nog verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren. Indien u er over nadenkt om een grote perscontainer aan te schaffen, kunt u bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen. Hierin vermeldt u precies waar u naar op zoek bent voor uw bedrijf. Aan de hand daarvan maken wij een inventarisatie en krijgt u een voorstel met betrekking tot de installatie van de container. Deze kunt u aanvragen op afvalperscontainer.

Bij Afvalperscontainer.nl weten we hoe het moet

Bij Afvalperscontainer.nl zijn wij gespecialiseerd in afvalperscontainers voor heel Nederland. Ons ruime assortiment zorgt ervoor dat er voor ieder bedrijf wel een perscontainer is die in de smaak valt. Denk daarbij bijvoorbeeld aan grote persen, miniperscontainers en balenpersen. Wij hebben altijd de beste oplossing voor u. Door onze jarenlange ervaring kunnen onze medewerkers u altijd te woord staan voor vragen en advies. U kunt contact met ons opnemen middels de contactgegevens op de website of door het contactformulier op onze website in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.