Het is de mooiste tijd van het jaar, december. Ieder jaar weer kijken we met z’n alle uit naar deze periode en dan denken we bij onszelf; wat zal ik mijn familie, vrienden of werknemers weer eens voor mooie cadeaus geven? Bij Kerstpakketten XL zijn ondernemers van groot- middel- en kleinbedrijven aan het juiste adres als het gaat om het bestellen van de leukste en mooiste kerstpakketten. Als u een bedrijf heeft, dan komt u natuurlijk ieder jaar weer voor de vraag te staan; wat voor kerstpakketten zal ik mijn werknemers dit jaar weer eens geven? U kunt natuurlijk ieder jaar voor hetzelfde pakket kiezen, maar het is ook wel eens leuk om af te wisselen. Als u graag eens een andere keuze maakt, dan bent u bij ons helemaal op het juiste adres. Onze mensen zijn namelijk het hele jaar door op zoek naar mooie producten die ons assortiment zouden kunnen verrijken zodat wij u een nog groter aanbod kunnen bieden. U kunt werkelijk u lol niet op, want de mogelijkheden zijn eindeloos. We hebben kerstpakketten speciaal voor vrouwen en kerstpakketten speciaal voor mannen. Natuurlijk hebben we pakketten met lekker vlees, lekkere vis of pakketten die een aanvulling kunnen vormen op uw heerlijke kerstontbijt. Decoratieve pakketten ontbreken ook niet en voor de zoetekauw hebben we pakketten met heerlijke zoete lekkernijen. Ons bedrijf is er op gericht om iedereen in Nederland en België te voorzien van de leukste kerstpakketten en dat doen wij al vele jaren met groot succes. U kunt bij ons rekenen op een zeer punctuele levering, want het is natuurlijk zo dat u altijd moet zorgen dat uw pakketten op tijd aankomen. Bij ons bedrijf bieden wij een aantal zaken en dat zijn:

  • een eigen inpakcentrale waar we de pakketten prachtig voor u inpakken
  • een zeer uitgebreid assortiment; voor ieder wat wils
  • themapakketten voor speciale bedrijven
  • levering op locatie die zeer punctueel is
  • uitmuntende service; 24 uur per dag bereikbaar

Kerstpakketten; de duurzame keuze

Natuurlijk is niet iedereen in Nederland zo gelukkig dat hij een kerstpakket mag ontvangen. En omdat wij als bedrijf het hele jaar door bezig zijn met de kerstgedachte, vinden wij het zeer belangrijk om ook stil te staan bij onze minder bedeelde medemens. In Nederland zijn er namelijk veel mensen die het minder goed getroffen hebben dan wij en daar willen wij naar omkijken omdat het heel erg naar is voor deze mensen dat zij het minder goed getroffen hebben. Wij hebben dan ook onze speciale duurzame kerstpakketten in het leven geroepen. Deze duurzame kerstpakketten doen absoluut niet onder voor onze normale kerstpakketten maar de opbrengst ervan gaat wel naar het goede doel. In Nederland zijn er veel gezinnen die met de feestdagen niet genoeg geld hebben om te genieten van een uitgebreid kerstdiner, en dat betekent dat deze mensen voor hun eten afhankelijk zijn van de voedselbanken. Dat is heel erg vervelend en daar willen wij als bedrijf dan ook iets aan doen door duurzame kerstpakketten te verkopen. Als u dus graag ook de duurzame keuze maakt, dan kunt u kiezen voor deze duurzame kerstpakketten. Ieder bedrijf heeft zijn eigen mensen in dienst en vaak hebben deze mensen wel iets gemeen. Natuurlijk hangt het ook af van de grootte van een bedrijf, want een bedrijf dat heel erg groot is, zal waarschijnlijk iets meer variatie hebben in mensen dan een klein bedrijf dat uit tien mensen bestaat die zich allemaal met een specifiek iets bezighouden. Een bedrijf dat bijvoorbeeld workshops geeft, zal bestaan uit creatieve mensen. Daar kan natuurlijk op worden ingespeeld als u de kerstpakketten kiest. Online zijn alle opties te vinden. Wij raden onze klanten altijd aan om online rond te kijken naar de mogelijkheden. U kunt namelijk kiezen uit pakketten die wij al van te voren voor u hebben samengesteld, maar tevens kunt u kiezen uit kerstpakketten die u helemaal zelf samenstelt. Onze producten zijn zeer divers en bieden tal van mogelijkheden voor een pakket dat helemaal is toegespitst op uw mensen zodat zij met een glimlach op hun gezicht en het pakket in de hand huiswaarts keren om te genieten van de mooie kerstmis die komen gaat.

De kerstgedachte

Wat is nu eigenlijk precies die kerstgedachte waar we altijd allemaal over hebben? Als bedrijf denken wij daar misschien meer dan gemiddeld over na, omdat wij ons het hele jaar door bezig houden met het feest en alles wat er mee te maken heeft. De reden dat wij een eigen inpakcentrale hebben, heeft ook van doen met het feit dat we graag willen dat onze kerstpakketten niet alleen zijn voorzien van geweldige spullen en lekkernijen, maar ook dat ze er mooi uitzien. Kerstmis en de gedachte rond kerstmis heeft te maken met ‘aandacht’. Daarmee doelen we op de aandacht voor elkaar, onze naasten maar ook de mensen die verder van ons afstaan. Deze aandacht wordt weerspiegeld door onze filosofie en daarom mogen wij onszelf dan ook met trots de grootste partij noemen op dit gebied. Als u wilt weten wat we allemaal voor mooie pakketten hebben voor u, bekijk dan ons assortiment gewoon online. Onze keuze is eindeloos. Mocht u na het bekijken van ons assortiment alsnog niet tot een keuze zijn gekomen – iets wat wij maar al te goed begrijpen met ons grote aanbod – dan mag u ook altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Misschien komt u samen tot de goede keuze!