Bent u opzoek naar hulp bij time management? Dan hebben wij van Tijdwinst.com 101 handige tips voor u om hiermee aan de slag te kunnen gaan. Daarnaast organiseren wij eendaagse time management trainingen in heel Nederland voor het ontwikkelen van vaardigheden wat betreft time management. Wij leren u graag hoe u het beste kunt omgaan met tijdgebrek, onderbrekingen en u krijgt handvatten mee voor het stellen van prioriteiten en grenzen tijdens uw dagelijkse werkzaamheden. Ga een overvolle agenda en lange takenlijsten tegen en kies voor de meest gewilde 1-daagse time management training van Tijdwinst.com! Duizenden andere professionals gingen u al voor. Hierna kunt u weer met plezier, orde en rust aan de slag op het werk!

Time management training volgen voor meer grip

Heeft u ook het gevoel dat u elke dag de strijd aan moet gaan met uw lange to-do list en lukt het u maar niet om de achterstand in te halen? Kies dan voor hulp bij time management. U vindt het misschien lastig om prioriteiten en grenzen te stellen. Iedereen wil zijn of haar werk graag goed doen, maar grenzen zijn noodzakelijk. Hoe stelt u daarnaast goede prioriteiten? Zorg ook voor voldoende tijd om uw werkzaamheden te kunnen verrichten en plezier op de werkvloer. Volg onze time management training, workshop of lezing bij u in de buurt en krijg alle kennis en handvatten die u nodig hebt om weer grip te krijgen op uw dagelijkse werkzaamheden. Wij begrijpen dat u het ontzettend druk heeft. Gun uzelf daarom de tijd en volg een time management event bij Tijdwinst. Wij hebben speciaal voor werkend Nederland een ééndaagse training ontwikkeld, waarin u een enorme boost met informatie krijgt omtrent time management. Op een betrokken en informele wijze leren wij u hoe u weer grip krijgt op uw agenda en to-do list.

Tijdwinst.com

Onze time management training, workshop, lezing en 101 online tips bieden u het volgende:

  • Tijdwinst – efficiënter leren werken
  • Focus – concentratie houden op uw planning en werkzaamheden
  • Stressvrij – werken met minder zorgen en meer energie overhouden voor andere taken
  • Overzicht – vergeet geen belangrijke zaken en houdt u agenda overzichtelijk
  • Resultaatgericht – leg de focus op resultaten/eisen en stel op basis daarvan prioriteiten
  • Grenzen aangeven – op een opbouwende manier ‘nee’ leren zeggen
  • Balans – een betere balans tussen werk en privé creëren
  • Rust – werkdag eindigen met meer rust

Naast trainingen en onze handige (wetenschappelijke) tips om uw time management vaardigheden een boost te geven, bieden wij ook diverse workshops en lezingen aan. Met ruim 4,5 duizend behoordelingen en gemiddeld een 8,6 zijn wij al jaren op rij de beste opleider van Nederland. Wij gaan namelijk voor efficiënte ondersteuning en advies die zich hebben bewezen op de drukke werkvloer. Tijdens onze trainingen, lezingen, workshops of bij het lezen van de tips, krijgen uw timemanagement vaardigheden dus een grote boost waar u veel voordeel aan zult beleven. Zowel tijdens de werkzaamheden als erna. Zelfs in de meest stressvolle en veeleisende werkomgeving! Duidelijkheid, begrip en eerlijkheid blijken telkens weer cruciale aspecten te zijn. Bekijk onze agenda met alle time management mogelijkheden bij u in de regio gelijk online: timemanagement.net/! Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen. Wij helpen u graag verder!