Whiteboards zijn erg praktische, veelgebruikte hulpmiddelen. Scholen, bedrijven en mensen thuis maken dagelijks gebruik van een whiteboard voor vele verschillende doeleinden. Hoewel veel mensen het bord vooral gebruiken voor plannen en lijstjes kan het voor allerlei zaken gebruikt worden. Ontdek hier wat je allemaal kunt doen met een whiteboard. Ook kun je hieronder lezen over de vele verschillende varianten whiteboards die er zijn. Het gaat veel verder dan het standaard type bord dat je aan de muur kunt hangen of neer kunt zetten op een standaard. Een whiteboard is verkrijgbaar in vele soorten, maten en uitvoeringen. Juist door deze veelzijdigheid is het ook mogelijk om het hulpmiddel voor zo veel verschillende toepassingen te gebruiken. Voeg je een of meerdere accessoires toe, dan kun je helemaal veel kanten op. Zo haal je volledig voordeel uit iets eenvoudigs als een wit bord met stiften. Tekenen, schetsen, schrijven: laat je creativiteit de vrije loop met het grote, uitwisbare oppervlakte. Je hoeft niet langer papier na papier te gebruiken, maar kunt in plaats daarvan hetzelfde oppervlakte hergebruiken. Belangrijke zaken kun je zolang als je wilt laten staan, terwijl je de dingen die er niet meer toe doen binnen een aantal seconden hebt uitgewist.

Ontdek de veelzijdigheid van het whiteboard

Een whiteboard wordt nog interessanter wanneer je een andere variant uitkiest dan de standaarduitvoering. Wist je dat er tientallen verschillende soorten whiteboards bestaan? Zeker online heb je zeer veel keus. Neem eens een kijkje op Whiteboard-flipover.nl en ontdek hoeveel verschillende uitvoeringen er van het whiteboard bestaan. Wist je bijvoorbeeld dat:

  • Er ook glazen varianten van whiteboards bestaan? Voor een extra stevig, stijlvol bord kies je glas als materiaal
  • Een bord ook verrijdbaar kan zijn? Whiteboards op standaarden kunnen ook wieltjes hebben zodat je het schrijfbord gemakkelijk en snel kunt verplaatsen
  • Je een whiteboard op maat kunt laten maken? Via deze aanbieder is het mogelijk om een product aan te vragen op maat. Voor ieder doeleinde is er zo een geschikt artikel te koop

Naast bovenstaande varianten is er nog meer om uit te kiezen. Uiteraard behoren flipovers ook tot het aanbod. Deze borden kun je omdraaien zodat je extra veel schrijfoppervlakte hebt. Ook is het mogelijk om aan beide zijdes verschillende materialen te hebben om een extra veelzijdig bord te hebben. Afhankelijk van je wens kun je kiezen voor een flipover met of zonder wieltjes. Daarnaast zijn er verschillende flipoversystemen om uit te kiezen. Koop er enkele accessoires bij en je bent volledig voorzien in hulpmiddelen voor je kantoor, lokaal of gewoon bij je thuis.

Schrijfbord online bestellen?

Is het mogelijk en ook aan te raden om een whiteboard online te bestellen? Dit hangt natuurlijk af van hoe de leveringsvoorwaarden zijn. Hoe gunstiger de voorwaarden zijn, hoe aantrekkelijker het wordt om je product online te bestellen. Het kan ook een handige uitkomst zijn als je bijvoorbeeld geen eigen vervoer hebt. Zelfs een groot product als een whiteboard kun je zo zonder moeite in huis halen. Op Whiteboard-flipover.nl kun je profiteren van extra gunstige voorwaarden. Zo zijn de verzendkosten vanaf een bedrag van € 10 al gratis. Dankzij de verscheidene veilige betaalmethodes kun je betrouwbaar en snel voor je bestelling betalen. Vervolgens wordt jouw artikel erg snel verstuurd en kun je binnen korte tijd het bord in gebruik gaan nemen. Als extra service krijg je een bedenktijd van 14 dagen. Is het bestelde product toch niet helemaal wat je zocht? Geen probleem. Neem contact op met een medewerker en je kunt het artikel weer terugsturen. Kijk direct op de website en zoek jouw favoriete schrijfbord uit het veelzijdige assortiment.