Gasloos leven is met alle vernieuwde technieken in de hedendaagse maatschappij niet meer zo moeilijk. Het enige dat u nodig heeft is een warmtepomp als vervanging voor de cv-ketel. Een warmtepomp kopen doet u daarom bij The Sunshine Company. Bij een warmtepomp kopen bent u verzekerd van een lagere energierekening, doordat deze geheel op water werkt. Het verwarmen van het huis en het water was nog nooit zo plezierig. Daarnaast kunt u ook een subsidie aanvragen via onze medewerkers, zodat u altijd goedkoper uit bent. Zo geniet u niet alleen van een warm huis, maar ook van een enorme kostenbesparing. Kortom: Bij ons bent u altijd voordeliger uit door de scherp geprijsde warmtepompinstallaties en de uiteindelijke energierekening naar uw leverancier. Wij leggen u graag uit wat de aanschaf van een warmtepomp u kan opleveren en waarom wij vinden dat dit een goede vervanging is voor de huidige cv-ketel. Wij hopen u daarmee net zo enthousiast te maken als onze medewerkers zijn over onze producten en diensten.

Draag bij aan klimaatverandering door een warmtepomp te kopen

Een warmtepomp kopen komt met vele soorten en maten. Daarom is het verstandig om u goed in te lezen in de voordelen, nadelen en de verschillende varianten van de warmtepomp. Wij helpen u graag een handje als u besluit een warmtepomp te kopen van een van onze leveranciers. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld terecht voor vloerverwarming of radiatoren, zodat wij als energie-aannemer kunnen zorgen voor het lage-temperatuur afgiftesysteem. De verschillende merken die wij verkopen, waaronder Techneco, zijn altijd van topkwaliteit. Ons ruime aanbod is terug te vinden op thesunshinecompany.nl. Maar wat zijn nu echt de grote voordelen om een warmtepomp te kopen?

  • Er is geen gas meer nodig om uw huis en het water te verwarmen. Hierdoor is er minder kans op koolmonoxidevergiftiging.
  • Het bedrag op uw energierekening gaat flink omlaag. De prijzen van gas zullen namelijk flink stijgen, terwijl elektriciteit vrijwel hetzelfde blijft.
  • Aardgas en andere fossiele brandstoffen raken op, terwijl stroom blijft.
  • U kunt de warmtepomp kopen samen met zonnepanelen om nog meer te besparen op uw rekeningen.

U ziet dat een warmtepomp kopen alleen maar voordelen oplevert voor u. Daarnaast draagt u ook bij aan de doelstellingen van het Klimaatakkoord van Parijs, waarbij de uitstoot van CO2 aanzienlijk moet verminderen. Uiteindelijk is het nodig dat iedereen vrijwel gasloos gaat leven en daar zet u door een warmtepomp te kopen de eerste stap mee.

Wij helpen u van A tot Z

Bij The Sunshine Company doen wij er alles aan om klimaatverandering te stimuleren. Daarom bieden wij warmtepompen en zonnepanelen aan tegen de scherpste prijs. Door onze ervaring hebben wij al honderden pompen geïnstalleerd en snappen wij hoe deze werken en rendabel gemaakt kunnen worden. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor de onderhoud aan uw warmtepomp of zonnepanelen. Wij durven met zekerheid te zeggen dat wij de expert zijn op het gebied van deze installaties. Omdat een warmtepomp installatie voor u een nieuwe ervaring is, willen wij u zo goed mogelijk begeleiden en adviseren in de aanvraag voor een subsidie, de werking van de installatie en alle onderhoud. Als u bij ons een warmtepomp koopt, bent u verzekerd van de beste service. Wij installeren hem namelijk op de desgewenste locatie en helpen u van A tot Z. Wilt u meer informatie over de installaties of heeft u interesse? U mag altijd contact met ons opnemen middels de contactgegevens op onze website. Wij helpen u graag verder naar een gasloos leven en een beter klimaat.