Heb jij je eigen bedrijf en wil je je werknemers laten trainen op een bepaald gebied? Dan kun je er natuurlijk voor kiezen om ze naar een cursus bij een van de opleiders die Nederland rijk is te sturen. Maar wist je dat het vaak veel voordeliger is om dan een incompany training te organiseren. Verschillende opleiders met allerlei specialiteiten bieden zo’n soort cursus aan. Het heeft verschillende voordelen om voor deze vorm van de goedkoopste opleiding mogelijk te kiezen.

  • Veel goedkopere prijs per cursist
  • Geen reiskosten
  • Alles is op maat op jullie werkomgeving afgestemd

Wanneer je op zoek bent naar de goedkoopste opleiding om jouw werknemers (verder) op te leiden, dan is het dus zeker de moeite waard om te kijken naar een incompany training. En niet alleen voor het geld is dit een verstandige keuze. Ook wanneer het aankomt op de kennis die jouw werknemers opdoen tijdens deze cursus. Wanneer je kiest voor een algemene cursus dan zullen je werknemers natuurlijk genoeg leren, maar zij zullen vaak zelf de omslag moeten maken naar hoe zij deze kennis kunnen gebruiken op de werkvloer. Dit pakt niet altijd even goed uit als je zou willen als werkgever en ook in die situaties is een incompany training dus de ideale keuze. Het is niet alleen vaak de goedkoopste opleiding waarvoor je kunt kiezen, maar ook nog eens de meest effectieve.

Krijg 3 offertes voor de goedkoopste opleiding

Heb jij interesse in een incompany training? Kom dan eens naar de website van Edubookers. Hier hebben ze een ruim assortiment van allerlei opleidingen, cursussen, workshops en trainingen, maar ook op het gebied van incompany trainingen ben je hier aan het juiste adres. Zij helpen jou om de goedkoopste opleiding te vinden. Hoe ze dit doen? Jij kunt via de website van Edubookers gratis en voor niets 3 offertes aanvragen van opleiders die zich specialiseren binnen jouw vakgebied en die ook incompany trainingen geven. Wanneer je deze 3 offertes hebt ontvangen, is het natuurlijk aan jou om hierin een keuze te maken. Afhankelijk van wat belangrijk voor jou is, kan de uiteindelijke beslissing hiervan afhangen. De een gaat voor de goedkoopste opleiding, terwijl de ander liever de inhoud echt goed wilt hebben. Jij weet wat het beste is voor jouw werknemers en wat jij precies wilt dat ze leren tijdens de training. Neem daarom vandaag nog de tijd om de gratis 3 offertes aan te vragen op de website van Edubookers. Je hoeft hier alleen maar een aantal gegevens voor in te vullen en natuurlijk de specificaties van wat jij verwacht met de opleiding.

Schrijf je medewerkers in voor de goedkoopste opleiding

Heb je de goedkoopste opleiding voor je medewerkers gevonden? Dan is het tijd om ze hiervoor in te schrijven. Je neemt hiervoor gemakkelijk contact op met de opleider en je kunt op die manier alles in orde maken. Bij incompany trainingen heb je natuurlijk zelf de keuze wanneer de training zal plaatsvinden en waar. Veel bedrijven kiezen ervoor om dit op de werkvloer te doen. Tenslotte heb je hier alles wat eventueel nodig is bij de hand. Is dit voor jullie echter onhandig? Dan is het uiteraard ook mogelijk om dit ergens anders plaats te laten vinden. Het is aan jou om hierin de beste beslissing te maken. De goedkoopste opleiding bied je uiteenlopende mogelijkheden, het is het dus zeker waard om je hierin te verdiepen. Wil je hier meer informatie over? Dan staan de medewerkers van de klantenservice van Edubookers.com voor je klaar. Zij hebben de kennis in huis die jij op dit gebied nodig hebt.