Wij hebben vorig jaar besloten dat het tijd werd om onze opslag uit te breiden. Wij hebben namelijk een grote webwinkel en wij merkten dat steeds meer mensen de weg naar ons aanbod wisten te vinden. Dat zorgde ervoor dat wij steeds meer bestellingen moesten verweken en dat het ook steeds vaker voorkwam, dat wij een klant moesten laten wachten op zijn of haar product. Vandaar dat wij onze opslagcapaciteit wilden vergroten en toen hebben wij een loods laten bijbouwen. Wij hadden een strak budget voor deze loods en wij meenden dat wij hiermee de complete inrichting van de loods ook konden dekken. Dat bleek vies tegen te vallen. De kosten van de loods bleken namelijk hoger uit te vallen en daardoor hadden wij geen geld meer om nieuwe stellingen te kopen. Dat was een grote tegenvaller en wij zijn daarom op zoek gegaan naar oplossingen. Wij zagen op het internet iemand die in een filmpje vertelde dat hij een gebruikte grootvakstelling had gekocht. Dat trok meteen onze aandacht want als wij ook een goed adres konden vinden waar wij een gebruikte grootvakstelling konden kopen, dan zou ons dat waarschijnlijk heel veel geld kunnen besparen. Wij hadden namelijk een begrotingstekort van ongeveer twintig procent en geen bedrijf zal je twintig procent korting geven omdat je te weinig geld hebt. Vandaar dat de mogelijkheid om een gebruikte grootvakstelling ons zeer aansprak en wij zijn dan ook meteen op zoek gegaan naar het bedrijf dat ons aan deze gebruikte grootvakstelling zou kunnen helpen.

Wij kochten een gebruikte grootvakstelling en bespaarden veel geld

Toen wij eenmaal op het web gingen zoeken, kwamen wij al snel terecht op de site van LPPetersen. Deze site is een walhalla voor de mensen die op zoek zijn naar een gebruikte grootvakstelling. Wij zagen dat men hier maar liefst dertig procent onder de nieuwprijs is gaan zitten en dat terwijl de gebruikte grootvakstelling die men hier aanbiedt, bijna niet van nieuw te onderscheiden is. Dat betekende voor ons dat wij dus alsnog onze loods konden vullen met de juiste stellingen. Wij hebben daarom even contact opgenomen met de mensen van dit bedrijf om te horen wat zij voor ons konden betekenen. Wij kregen te horen dat zij momenteel een heel grote voorraad hadden liggen en dat wij daarom naar hartenlust konden bestellen. Wij hebben daarom berekend hoeveel wij nodig hadden en dit aantal aan de mensen van LPPetersen.nl doorgegeven. Wij kregen te horen dat zij ons goed konden voorzien en toen wij de prijs voor deze gebruikte grootvakstelling hoorden, was het voor ons meteen duidelijk dat wij hier een topdeal hadden afgesloten.

Deze stellingen zijn van zeer hoge kwaliteit

Wij maken inmiddels al geruime tijd gebruik van de stellingen die wij bij dit bedrijf hebben gekocht en wij zijn daar zeer tevreden over. Wij kunnen dan ook concluderen dat:

  • wij hier heel goede stellingen hebben kunnen kopen
  • wij voor een heel goede prijs geholpen zijn
  • de stellingen bijna niet van nieuw te onderscheiden zijn

Meer weten? Kijk dan ook even op de site van dit bedrijf.