Wij hebben vorig jaar ons oog laten vallen op een heel mooi nieuw bedrijfspand bij ons in de stad. Wij hadden gemerkt dat dit pand te koop zou komen te staan en wij hebben toen meteen een bod uitgebracht om de concurrentie voor te zijn. Dat bleek te werken want de eigenaar van het pand gunde ons het pand. Wij hebben toen gekeken naar de mogelijkheden om ons oude bedrijfspand te verkopen en wij wilden dat graag allemaal in eigen beheer doen. Wij hadden namelijk slechte ervaringen met de makelaar die ons had geholpen om dit pand te kopen en dus wilden wij graag zelf ons bedrijfspand plaatsen op Funda. Wij hadden namelijk gehoord dat je zelf een bedrijfspand plaatsen kunt op Funda en daarom hebben wij gekeken naar de mogelijkheden om dit te realiseren. Wij hebben toen gemerkt dat het nog wel even wat voeten in de aarde heeft om een bedrijfspand zelf te plaatsen op Funda. Je moet namelijk allerlei dingen weten om alles in goede banen te leiden, maar wanneer je dit op de juiste manier doet, weet je zeker dat je geen fouten maakt. Ik heb gekeken op het internet hoe je zelf een bedrijfspand kunt plaatsen op Funda en toen heb ik gezien dat je dit via andere sites heel eenvoudig kunt regelen. Dat was voor ons handig om te weten. Dat kon ons namelijk heel veel werk schelen. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden om zelf een bedrijfspand te plaatsen op Funda via deze sites en wij hebben toen gezien dat wij dit tamelijk eenvoudig konden regelen. Wij hebben namelijk de pagina van bedrijfsmakelaarsnet.nl gevonden. Deze site vonden wij meteen heel interessant omdat wij hier goede informatie konden vinden over het zelf een bedrijfspand plaatsen op Funda. Met deze informatie konden wij heel goed uit de voeten en wij hebben dan ook met veel interesse gelezen wat wij hier allemaal konden vinden. Wij hebben gelezen hoe wij zelf een bedrijfspand plaatsen konden op Funda en uiteindelijk hebben wij de daad bij het woord gevoegd. Wij zijn erg blij dat wij deze site gevonden hebben want via deze site was deze klus echt een eitje. 

Wij konden eenvoudig zelf ons bedrijfspand plaatsen op Funda

Wij konden via de site van bedrijfsmakelaarsnet.nl eenvoudig zelf ons bedrijfspand plaatsen op Funda. Dat had ook meteen veel gevolg want wij werden meteen overladen met reacties op onze advertentie. Wij konden heel veel mensen vinden die graag in ons pand wilden werken en dat was heel prettig om te merken. Wij zijn daarom blij dat wij het zo aangepakt hebben want wij hebben ons zo veel makelaarskosten kunnen besparen. 

Wij hebben ons pand goed kunnen verkopen 

Wij zijn blij dat wij de verkoop geregeld hebben zoals wij het uiteindelijk geregeld hebben omdat:

  • Wij heel veel tijd konden besparen 
  • Wij ons veel geld hebben kunnen besparen 
  • Wij ons pand heel snel konden verkopen 

Meer weten? Kijk dan ook nog even op de site van bedrijfsmakelaarsnet.nl om te zien welke mogelijkheden u hier allemaal aangeboden krijgt. U zult zien dat u hier heel snel wegwijs kunt worden.