Ik werk al een tijdje voor een bedrijf en het ziet er naar uit dat ik de komende tijd bij dit bedrijf zou kunnen blijven. Ik heb daarom gekeken of het mogelijk was  om een keer bij mijn baas aan te kaarten of ik een arbeidsovereenkomst kon krijgen zodat ik meer zekerheid zou hebben. Ik vind het namelijk niet prettig dat ik heel erg mijn best doe voor dit bedrijf en dat ik daar geen zekerheden voor terug kon krijgen. Zeker nu het bijna zeker was dat ik hier nog wel een aantal jaar zou kunnen werken, zou ik het fijn vinden wanneer wij een arbeidsovereenkomst zouden kunnen opstellen want op die manier wist ik in ieder geval waar ik aan toe was. Bovendien was het nu zo dat wanneer ik ziek was, ik niets uitbetaald kreeg en dat maakte het voor mij dus heel lastig om een dag vrij te nemen en dat ging dus ook nog ten koste van mijn gezondheid. Ik ben daarom gaan kijken naar de mogelijkheden die er waren om een arbeidsovereenkomst af te sluiten en toen kwam mijn baas met een wonderlijk voorstel. Hij vertelde mij namelijk dat hij mij wel een arbeidsovereenkomst wilde aanbieden, maar dat hij geen tijd had om de arbeidsovereenkomst op te stellen. Dat was vreemd om te horen, maar ik vond het geen probleem om tijdens kantooruren een arbeidsovereenkomst op te stellen die ik vervolgens zelf kon tekenen. Ik heb toen gekeken hoe ik een goede arbeidsovereenkomst kon opstellen en ik heb toen gemerkt dat ik het beste naar de mogelijkheden op het internet kon gaan kijken. Ik heb toen gezien dat wanneer je naar de site van blended.law gaat, je hier heel veel  informatie kunt vinden over wat je allemaal in een arbeidsovereenkomst moet zetten wanneer je er een opstelt. Je moet namelijk zeker zijn dat je geen dingen over hoofd ziet. Als je namelijk niet alles vastlegt, heeft het eigenlijk geen zin om een arbeidsovereenkomst op  te stellen omdat je op die manier nog altijd problemen kunt krijgen en een  arbeidsovereenkomst is nou juist bedoeld om dergelijke misverstanden uit de weg te gaan. 

Hier leest u waar een goede arbeidsovereenkomst aan moet voldoen

Mocht u een goede arbeidsovereenkomst willen opstellen, dan raad ik u aan om even naar de site van blended.law te surfen. Hier kunt u namelijk heel goed lezen waar een arbeidsovereenkomst aan moet voldoen  en wat er allemaal in de arbeidsovereenkomst moet staan. Ik heb deze punten dan ook bij de hand gehouden toen ik een arbeidsovereenkomst ging opstellen en ik ben blij dat ik dat gedaan heb. Ik heb namelijk gemerkt dat ik aan het eind van de rit een heel goede arbeidsovereenkomst kon maken waar mijn baas meteen mee akkoord ging. 

Surf ook nog even naar blended.law

Mocht u meer willen weten over hoe u belangrijke documenten kunt opstellen, dan kunt u:

  • Even een bezoekje brengen aan de site van blended.law 
  • Bekijken waar uw document aan moet voldoen 
  • Een document opstellen aan de hand van de punten die u hier kunt vinden 

Komt u er niet uit? Dan kunt u altijd even contact opnemen met een van de mensen van dit kantoor. 

Lees meer…