Ons bedrijf moet bijna iedere week een rapport maken over de prestaties die wij die week geleverd hebben. Vroeger hadden wij altijd iemand aan het werk die altijd bezig was met het maken van deze rapportage. Het is namelijk zo dat wanneer je je prestaties niet goed bijhoudt, de kans groot is dat je niet het onderste uit de kan haalt wanneer het gaat over de krachten die je binnen je bedrijf hebt. Een van de dingen die wij echter vervelend vonden, was dat wij deze persoon die voor ons de rapportage moest doen, altijd maar moesten betalen terwijl deze persoon zichzelf niet direct kon terugverdienen. Wij hebben daarom gekeken of wij de rapportage ook konden vereenvoudigen. Wanneer wij bijvoorbeeld met een goed programma konden werken, zou dat voor ons heel interessant kunnen zijn. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden om een oplossing te vinden voor dit probleem. Al heel snel kregen wij te horen over qlik nprinting. Ik moet u zeggen dat wij dit interessant vonden klinken, maar dat wij niet meteen wisten wat qlik nprinting precies was. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden om meer informatie over qlik nprinting op te zoeken en op die manier kwamen wij uiteindelijk terecht op de site van provelu.nl. Deze site vonden wij meteen heel interessant omdat je hier heel snel inzicht kunt krijgen in wat qlik nprinting precies is. Ik ben daarom gaan kijken naar de mogelijkheden die qlik nprinting voor ons bedrijf te bieden had en ik heb toen gezien dat dit bedrijf je alles te bieden hebt wat je nodig hebt wanneer je graag sneller wilt kunnen rapporteren. Ik vond het daarom een uitkomst om deze site te bekijken en het was voor ons al heel snel duidelijk dat wij ook op qlik nprinting moesten overstappen. Wij hebben daarom contact opgenomen met een van de mensen van dit kantoor omdat wij graag meer wilden weten over qlik nprinting. Wij hebben toen een heel aardige vrouw aan de lijn gekregen die ons heel goed heeft uitgelegd wat de mogelijkheden waren wanneer het ging over qlik nprinting. 

Voor ons is qlik nprinting de oplossing

Wij zijn heel blij dat wij besloten hebben om met qlik nprinting te gaan werken. Het is namelijk zo dat wij nu veel sneller rapporten kunnen maken. Wij hebben de kracht die deze rapporten altijd maakte, op andere taken kunnen zetten. Wij werken nu een tijdje met qlik nprinting en dat bevalt ons echt heel erg goed. Wij kunnen daarom ook aan onze collega’s met dezelfde problematiek aanraden om een keer naar Novulo.com te gaan kijken. 

Lees meer op de site 

Mocht u meer willen weten over de mogelijkheden van provelu.com, dan raad ik u aan om even naar hun site te gaan kijken. Hier kunt u:

  • Meer lezen over de mogelijkheden van dit bedrijf 
  • Bekijken of zij een oplossing voor uw probleem te bieden hebben 
  • De contactgegevens vinden van een van de medewerkers van dit bedrijf 

Wij zijn blij dat wij deze mensen gevonden hebben want wij kunnen nu beter en sneller rapporteren.