Als klein jongetje was ik altijd dol op vliegtuigen en had mijn kamer er vol mee staan. Ik had dan ook altijd de droom om een piloot te worden en dat was wat ik altijd aan iedereen vertelde. Die droom is nooit werkelijkheid geworden, de opleiding voor piloot is niet gemakkelijk en daarnaast erg duur. Toen ik een paar maanden geleden zonder werk kwam te staan, ging ik op zoek naar nieuw werk en het leek mij leuk om voor KLM te werken, zodat ik toch nog een beetje dicht bij vliegtuigen zou zijn. Ik zocht naar KLM vacatures en zag dat het bedrijf timing er verschillende aanbood. Ik besloot om op een van de vacatures te reageren en sinds deze week werk ik voor KLM, niet als piloot, maar kom wel veel in contact met vliegtuigen. Ik wilde vroeger altijd graag piloot worden, maar deze droom bleek niet realistisch voor mij. Het is niet gemakkelijk om te starten met een opleiding voor piloten en daarnaast is de opleiding ontzettend duur. Er worden hoge eisen gesteld aan de opleiding en helaas ben ik daar niet slim genoeg voor. Toen ik kreeg te horen dat ik geen nieuw contact kreeg bij mij vorige baan, besloot ik om naar KLM vacatures te zoeken. KLM is een zeer groot bedrijf en ik weet dat zij altijd op zoek zijn naar mensen. Ik woon niet ver van Schiphol vandaan en zou het geen probleem vinden om regelmatig op en neer te rijden. In iets meer dan 30 minuten kan ik op Schiphol zijn, of bij een van de kantoren in de buurt. Ik wist echter niet welke KLM vacatures openstonden en het leek mij leuk om op de logistieke afdeling te werken, dit was tenslotte ook waar ik voor geleerd had.

Veel KLM vacatures gevonden op een website

Toen ik online zocht naar KLM vacatures, vond ik de website timing.nl en zag dat dit bedrijf er verschillende op hun website hadden staan. Dit bedrijf heeft veel vacatures van verschillende grote bedrijven op de website staan en KLM is er eentje van. Ik vond twee vacatures voor op de logistieke afdeling en had het idee, dat ik voor beide in aanmerking zou komen. Ik besloot om op beide KLM vacatures te reageren en werd die dag nog opgebeld door een medewerker van timing. Hij wilde graag dat ik langs zou komen voor een gesprek.

Sinds deze week werk ik bij KLM

Tijdens een gesprek legde ik uit waarom ik op de KLM vacatures had gereageerd en waarom ik geschikt zou zijn, dat vond de medewerker gelukkig ook. Hij regelde een gesprek bij KLM en dit gesprek verliep erg goed. Zij zagen mij het liefste starten bij een van de functies en dit heb ik aangenomen. Sinds deze week werk ik voor KLM en dat is toch een beetje een droom die uitkomt. Voor het vinden van KLM vacatures raad ik timing.nl aan.

  • Dit bedrijf heeft veel vacatures van grote bedrijven
  • Ik vond twee vacatures die ik interessant vond
  • Ik werd snel opgebeld door een medewerker van timing
  • Sinds deze week werk ik voor KLM