Kleine producten kunnen eenvoudig worden verstuurd met postdozen. Bent u nog opzoek naar een geschikte leverancier voor onder andere postdozen? Stop dan nu met zoeken, want wij hebben alles voor u in huis, zodat uw producten veilig aankomen bij uw klanten en relaties. U bestelt de ideale postdozen eenvoudig en vooral voordelig in de webshop van dozenlatenmaken.nl! Geheel op maat uw postdoos samenstellen? Bekijk ons uitgebreide assortiment postdozen of stel gelijk uw ideale maat postdozen samen via onze website: dozenlatenmaken.nl.

Postdozen – op maat – bestellen

Postdozen zijn ideale representatieve verpakkingen die u snel en eenvoudig in elkaar vouwt, zodat uw producten veilig bij de post afgeleverd kunnen worden. Een postdoos wordt daarom ook wel verzenddoos of postpakketdoos genoemd. Het zijn stevige dozen, die veel worden gebruikt bij het verzenden van producten over de hele wereld. Wij vinden het belangrijk dat de dozen altijd sterk genoeg zijn om uw producten te beschermen tijdens de verzending. Daarom hebben wij goede stevige kwaliteit postdozen in ons assortiment. Dient het pakket door de brievenbus te passen? Geen enkel probleem, met onze platte brievenbuspakketjes, komen ook kleine producten snel en beschermd over en het scheelt tevens nog eens in de verzendkosten! 
Bent u opzoek naar een specifieke maat postdoos? U bepaalt bij dozenlatenmaken.nl zelf de maat, het aantal en de kartonkwaliteit! Wij adviseren daarbij altijd dat de doos niet hoger dient te worden dan de lengte van de doos, om de stevigheid te waarborgen. Een gangbare maat is bijvoorbeeld 300 x 200 x 150 mm LxBxH. U kunt bij ons al postdozen bestellen met een hoogte vanaf 25 mm. Naast een eigen formaat, kunt u bij ons uw postdozen tevens geheel naar wens laten bedrukken! Zo komen uw artikelen altijd stevig en gepersonaliseerd aan bij uw klanten. Dat geeft net een beetje die extra luxe uitstraling bij ontvangst en zorgt voor herkenbaarheid. 

Snel en gemakkelijk versturen

Onze kartonnen postdozen zijn snel in vorm te brengen, te vullen en dicht te vouwen, dankzij de stevige scharnierenbodemkleppen en de vaste sluitklep. Ideaal voor webshops om producten eenvoudig en snel mee te versturen. Onze brievenbus postdoos is erg handig vanwege de platte vorm, waardoor het gemakkelijk door iedere brievenbus heen past. Het scheelt verzendkosten en tegenwoordig wil iedereen zo min mogelijk kwijt zijn aan de verzendkosten. Postdozen zijn daarom een ideale uitkomst om al uw producten met zorg te versturen naar al uw klanten en relaties. 

De voordelen dozenlatenmaken.nl:

 • Stevige kartonnen dozen
 • Diverse kwaliteiten te verkrijgen
 • Eenvoudig in elkaar te zetten
 • Ideale verzenddoos voor onder andere webshops
 • Leverbaar in bijna elk formaat
 • Mogelijkheden om te bedrukken met logo, bedrijfsnaam, etc.
 • Automatische sluiting van de doos
 • Leverbaar met enkel of dubbel golfkarton
 • Leverbaar in de kleuren bruin en wit 
 • Snelle levertijden
 • Oplages vanaf 50 stuks mogelijk

Bestel eenvoudig online uw ideale postdozen in bijna elk gewenst formaat, oplage en met eventuele bedrukking. Wilt u graag persoonlijk advies? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze collega’s helpen u graag verder bij het samenstellen van de ideale dozen voor u! Bekijk onze website daarom nu en ga gelijk van start met het samenstellen van uw postdozen: dozenlatenmaken.