Incontinentie komt voor bij zowel mannen als vrouwen. Vaak wordt enkel dit probleem geschetst bij vrouwen, na een bevalling, tijdens de zwangerschap of overgang. Maar ook mannen kunnen klachten met betrekking tot urineverlies ervaren. Zelfs 1 op de 10 mannen in Nederland heeft hier in zekere mate mee te kampen. Voor incontinentie kunnen verschillende oorzaken zijn en ook kan het zich in uiteenlopende vormen uiten. Als u veelvuldig last hebt van urineverlies, kan een arts een diagnose stellen aan de hand van de frequentie of ernst van uw klachten. Het kan zijn dat u een zwakke blaas hebt, of een onderliggende aandoening of ziekteverschijnselen waardoor u minder controle hebt over de lediging van uw blaas. Met TENA MEN kunt u de juiste bescherming krijgen om het urineverlies effectief op te vangen.

Mogelijke oorzaken voor incontinentie

Incontinentie kan iedereen overkomen. Het kan immers verschillende redenen hebben, waardoor het optreedt. Zo kunnen de bekkenbodemspieren wat zijn verslapt, waardoor de blaas niet langer goed kan worden aangestuurd. Ook kunt u bij inspanning, zoals lachen of hoesten, ongewenst urineverlies ervaren. Onderliggende medische redenen, zoals een blaasontsteking, kunnen eveneens leiden tot urineverlies. Er zal dan eerst aandacht hieraan moeten worden geboden, voordat u de incontinentie weer onder controle krijgt. Een ongeluk of ouderdom kunnen ook bijdragen aan het optreden van incontinentie bij mannen. In sommige gevallen is er nog iets aan te doen, in andere zult u ermee moeten omgaan. De mannenlijn van TENA MEN helpt u hierbij en zorgt voor een comfortabele ervaring, die zorgen wegneemt.

Absorptievermogen van TENA MEN

Veel mannen kunnen gedurende hun leven last krijgen van urineverlies. De mate waarin ongewenst urineverlies voorkomt, kan per situatie verschillen. TENA MEN speelt hierop in door verschillende producten te bieden, met elk een uniek absorptievermogen. Level 0 is geschikt voor mannen die slechts enkele druppels verliezen op onregelmatige momenten. U zult zelf niet eens doorhebben dat u het gebruikt, aangezien deze pad uiterst dun is. Bij nadruppelen of licht urineverlies kiest u voor level 1 pads. Levels 2 en 3 lopen op in absorptievermogen, waarbij deze zijn afgestemd op zwaarder urineverlies of aandrangincontinentie. Ervaart u zwaar urineverlies dan doet u er verstandig aan om voor beschermend ondergoed te kiezen, met een level 4. Deze variant kan ook uitstekend ‘s nachts of tijdens inspanning, als sportactiviteiten, gebruikt worden. U bent zo verzekerd van optimale bescherming tegen doorlekken.

Comfortabele fit met TENA MEN

De producten binnen de mannenlijn van TENA MEN zijn comfortabel in gebruik, door de zachte materialen die gebruikt zijn. De incontinentiepads met level 0 tot en met 3 worden op hun plek gehouden door een handige plakstrip. Afhankelijk van het level aan absorptievermogen neemt de dikte van de pad toe. Alsnog zult u deze nauwelijks tot niet voelen zitten. Bovendien zijn de pads voorzien van een elastieken rand, wat ervoor zorgt dat de pad zich goed naar het lichaam vormt. Om nare geurtjes te neutraliseren, is Odeur Control ingezet. U kunt de pads heel eenvoudig meenemen, door de afzonderlijke verpakking. Ook het beschermende ondergoed voelt comfortabel aan en beschermd optimaal tegen doorlekken met dubbele anti-lekrandjes. Uiterst handig en aangenaam tijdens het sporten.

Proefpakket om uit te proberen

Als u nog niet zeker bent van de werking van TENA MEN voor uw incontinentieklachten, dan kunt u ook op internet een proefpakket bestellen. U kunt zo zelf ontdekken hoe comfortabel en effectief deze mannenlijn is. Ervaar hoe de pads of ondergoed u verzekeren van optimale bescherming tegen doorlekken en nare geurtjes, tijdens uw dagelijkse bezigheden en laat u overtuigen van de positieve uitwerking hiervan op uw leven. Met TENA MEN hebt u geen enkele zorgen meer omtrent uw incontinentie en kunt u weer alles doen wat u graag wilt.