Veel bouwproducten vinden plaats in een stedelijk gebied. Dit heeft tot gevolg dat er veel materiaal en personeel moet worden vervoerd naar de bouwplaatsen binnen de stad. Daar is de ruimte natuurlijk beperkt, en de projecten zijn vaak groot. Vaak zijn deze plekken moeilijk bereikbaar voor groot bouwverkeer en er is weinig opslagcapaciteit. Het gevolg hiervan is dat er meer vervoersproblemen zijn in de stad en er nog minder bouwverkeer door heen kan. Daarom helpen wij bij Bouw Aanvoerders u graag met het ontwerpen van een slim plan voor bouwlogistiek zodat u onnodige vertragingen en kosten oploopt bij uw bouwproces. 

Hoe lossen wij uw logistiek problemen op?

Een goed plan voor bouwlogistiek heeft vele voordelen. Maar wat is goede bouwlogistiek? Als we kijken naar de arbeidsproductiviteit, kunnen we al snel het antwoord zien. Slechte logistiek leid namelijk tot vertraging en stagnatie. Vakmensen die niet verder kunnen werken, geïrriteerde omwonenden en een gemeente die zich laat gelden, een goede bouwlogistiek kan heel wat problemen voorkomen. Enkele voordelen van een goede logistiek zijn dus:

  • Minder problemen op de bouwplek
  • Geld besparing
  • Minder last van de gemeente

Door uw logistiek in orde te hebben, kan u veel kosten besparen, en bijvoorbeeld op de faalkosten besparen door Green Deal bouwlogistiek te gebruiken. Dit houd in dat er meer gebruik wordt gemaakt van duurzame energie en een vermindering van uitlaatgassen. U heeft ook minder last van de gemeente door minder overlast in het verkeer te veroorzaken en uw producten worden sneller geleverd. 

Innovatie loont, en al helemaal als de regelgeving van de overheid is aangescherpt. Onze innovatieve ICT tool houdt in dat de logistiek rondom uw proces al deels automatisch wordt bewaakt. Hiervoor gebruiken wij een speciaal systeem dat gemaakt is voor de bouwlogistiek. Deze tool draagt zorg voor de planning, coördinatie en monitoring van transport rondom de bouwplaats. U krijgt een goed inzicht van alle bouwlogistiek rondom uw bouwplaats. Zo ontstaat er grip en rust. Het is zelfs makkelijk om bijvoorbeeld extra materiaal zoals een hijskraan of lift in te zetten, en ons systeem bied u een manier aan om veel kosten te besparen op de logistiek, en hiernaast ook nog eens te zorgen voor een efficiënter bouwproces, wat leid tot geldbesparing en minder gedoe met de gemeente en omwonenden. 

Over ons

Ons bedrijf bied de meest actuele kennis en inzichten op het gebied van bouwlogistiek aan. Zo maken wij gebruik van de slimste ICT Tools van onze branche, en kunnen wij schaalbare oplossingen voor elk project creëren. Bij het opstellen van een goed plan komt er natuurlijk veel te kijken. Het vraagt om afgemeten maatwerk. Bij Bouw Aanvoerders leveren wij dit, en er wordt meteen duidelijk waar we geld op kunnen besparen en waarop niet

Bij eventuele vragen helpen wij u graag verder op onze website en kan u contact opnemen met een van onze experts. Wij geven zowel in de ontwerpfase en aanbestedingsfase inzicht op de logistieke consequenties van uw bouwsysteem en gaan voor een optimale projectaanpak. Neem snel contact op met onze website en kijk wat wij voor u kunnen betekenen. Ons bedrijf is gemaakt door bouwers voor bouwers.