provelu biedt een fantastische software voor uw bedrijf. Meer informatie hierover is te vinden op provelu.nl. provelu is een ervaren BI-bedrijf. Dit staat voor Business Intelligence. De hele wereld is aan het digitaliseren. Zo ook de arbeidsmarkt. Al jaren terug werden personeelsdossiers gedigitaliseerd. Tegenwoordig gaan we veel verder. Het is zelfs mogelijk om binnen het bedrijf beslissingen te maken op basis van digitale data. Hiervoor heb je dan wel een handig softwareprogramma zoals Qlik Sense nodig. Hoe het precies werkt en wat nou eigenlijk de voordelen zijn van Qlik Sense, wordt in dit artikel uitgelegd. Evenals mijn eigen ervaring met het bedrijf provelu en het softwareprogramma dat ik bij hun heb besteld. De Engelse termen klinken wellicht wat duur en ingewikkeld, maar dit is absoluut niet het geval. Voor iedereen die meer rendement wil halen uit zijn bedrijf, is het lezen van dit artikel zeer raadzaam. 

provelu helpt u graag

provelu is een bedrijf gevestigd in Apeldoorn. Het Business Intelligencebedrijf draagt graag zorg voor de verbetering en optimalisatie van uw organisatie. provelu biedt dan ook verschillende mogelijkheden. Enerzijds bieden ze producten (softwareprogramma’s) zoals Qlik Sense, maar ook Qlik View, Qlik NPrinting, TimeXtender, Qlik GeoAnalytics en Power BI. Al deze producten dienen er voor om bedrijfsdata in kaart te brengen. Anderzijds biedt provelu de mogelijkheid om u en uw bedrijf te adviseren. provelu heeft maar liefst twaalf jaar ervaring in de wereld van Business Intelligence. Veel bedrijven zijn u voorgegaan en kozen al voor Qlik Sense of een ander softwareprogramma. Wilt u ook het beste uit uw bedrijf halen? provelu kijkt naar het soort bedrijf waar het om gaat. Per bedrijf, of beter gezegd per werkveld, zijn er verschillende opties. Zo heeft een overheidsinstantie meer aan het softwareprogramma Qlik Sense, terwijl een bakkerij beter kan kiezen voor Qlik View. Mocht u zelf al ervaring hebben met Business Intelligence dan wilt u deze keuze wellicht zelf maken. Echter is het natuurlijk ook mogelijk om provelu een blik te laten werpen op uw soort werk en het soort data dat u verwerkt. Zo komt u uiteindelijk samen tot de juiste keuze voor een softwareprogramma. Ik koos voor Qlik Sense en daarover zal ik meer vertellen in de volgende alinea.

Qlik Sense voor een overheidsinstantie

Zelf werk ik op de afdeling Personeelszaken van een lokale gemeente. U kunt zich waarschijnlijk wel voorstellen wat voor data hier verwerkt wordt. Het gaat veelal om persoonsgegevens, maar ook ziekteverzuim, formaties, uitleen van facilitaire producten en salarisadministratie. Deze werden allemaal op verschillende plekken opgeslagen en dit maakt dan ook dat er geen pijl op te trekken was. Met het aanschaffen van Qlik Sense ging het een stuk beter. Qlik Sense helpt u om in eerste instantie alle data te laten integreren en vervolgens te analyseren. U hoeft zelf dus niet te stoeien met ingewikkelde grafieken en dergelijke. Qlik Sense legt alle data binnen een kader, bijvoorbeeld in een grafiek. Deze zijn altijd overzichtelijk en voor iedereen leesbaar. Bent u ook ge├»nteresseerd in zo’n softwareprogramma? provelu is op verschillende manieren bereikbaar:

  • +31(0)85-2020002
  • info@provelu.nl
  • via het contactformulier